Solar Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Solar Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Attrib Systems will provide a salary in the range of 7000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Attrib Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Attrib Systems does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Attrib Systems expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 52, Ground Floor, Pon Sivalai Illam, Stanes Road II Street Odakadu, Avinashi Road, , Coimbatore-641602, Tamil Nadu, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Attrib Systems expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Panel Wiring Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Panel Wiring Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Southern S...
-
Service Technicians | Installation
Go To Customer Places And Install/Repair And Maintain Solar Products L(Solar Power Plant Both Off Grid And On Grid , Solar Water Heater And Solar Street Lights) Solar Installation & Maintanence Knowledge. Skills Needed : Electrician | Inverter Mo...
-
Ro Plant Technician | Commercial
They Should Be Skilled In Commercial Ro Plant. They Should Have 3 To 6 Years Experience As A Commercial Ro Technician. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Aquaguard More info about this Ro Plant Technician - Commercial On... Job: 1. How much s...