Soldering Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Duties/Responsibilities:Performs Various Types Of Soldering Including Surface Mount, Thru-Hole, And Hand-Soldering. Consults Production Schedule To Prepare Work Area And Equipment. Gathers Components Needed To Meet Production Schedules. Sets Up Equipment And Solders Components Together.
More info about this Soldering Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BHAVYA ELECTROMEDICALS. will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BHAVYA ELECTROMEDICALS. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BHAVYA ELECTROMEDICALS. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shrimali Society, Navrangpura 50+, Anandmilan Complex, behind Shreyas Complex, Ahmedabad, Gujarat 38000+.
8. What are the timings of this job?
Ans. BHAVYA ELECTROMEDICALS. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Refrigeration Technician | Fresher Apply
Apply on Emprego Refrigeration Technician @ Fresher Apply R Racer Valve pvt ltd Ahmedabad, Gujarat Apply on Emprego 6 hours ago Full–time 1. Processing and completing work orders. 2. Contacting the client to ascertain their equipment needs. 3. Orderi...
-
HVAC Technician
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
Planning Technician
Job Description Roles & Responsibilities Ability Work with planning Team to develop job packs for Shutdown. Ability to develop job scope /steps and estimate resource requirement. Ability to Identify required spare parts and Material for each job....