South Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Saligao, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Restaurant Experience
More info about this South Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cafe Aguada will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cafe Aguada expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cafe Aguada expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience, South indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Cafe Aguada expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop 2, Sinquerim, Candolim, Goa.
8. What are the timings of this job?
Ans. Cafe Aguada expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
sous executive chef
A sous chef is responsible for planning and managing food preparation in restaurant kitchens. Known as the assistant to the head chef or the head chefs second in command, these skilled individuals perform a range of duties including planning menus, t...
-
Indian Cook
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary c...
-
Chef De Cuisine
Job Brief The Chef de Cuisine (CDC) supervises and manages the entire Galley of the venue assigned to them, ensuring the smooth operation of all events, food preparation, presentation and delivery, and that the quality standards. CHEF DE CUISINE CRUI...