South Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Bagaluru, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian

More info about this South Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. D & y food products will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. D & y food products expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. D & y food products expects the candidate to have the following skills: South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. D & y food products expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 8 Shankalp business bay the Bangalore Tiffanys Madagi Road Bangalore 23.

8. What are the timings of this job?
Ans. D & y food products expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: D &amp; y food products

Related jobs

  • Cook

    Job Number 23100004 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Fairfield by Marriott Bengaluru Rajajinagar, 5+th C Cross 4th M Block, Bengaluru, Karnataka, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Ty...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Multicuisine Head Chef

    Full Job Description Plan and direct food preparation and culinary activities Modify menus or create new ones that meet quality standards Estimate food requirements and food/labor costs Supervise kitchen staff’s activities Arrange for equipment purch...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Bengaluru, Karnataka

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bakery Chef

    Full Job Description Bakery Chef All rounder bakery Chef required for Cakelicious Pvt Ltd. This company was featured in Shark Tank India. pan Indian company with great job prospects and growth Job Type: Full-time Pay: From ₹18,000.00 per month Abilit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now