South Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Marunji, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Food Accommodation Available. South Indian, Restaurant Experience

More info about this South Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Biryani House Restaurant will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Biryani House Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Biryani House Restaurant expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience, South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: HQR5+W37, Wakad Rd, Shankar Kalat Nagar, Wakad, Pimpri-Chinchwad, Maharashtra 411057.

8. What are the timings of this job?
Ans. Biryani House Restaurant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Biryani House Restaurant

Related jobs

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Commi2, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg, Chinese, Tandoor More info about this Chief Coo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Indian Cook EXPERIENCE 2 - 3 years LOCATION Abhiyan Bldg, Opp. Besleri Factory, Chakala, Near Highway, Andheri (E), Mumbai - 4000++ MUMBAI MAHARASHTRA 121001 CONTACT Jadhav V Nilesh Jadhav.NILESH@sodexo.com https://www.sodexo.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous Chef

    POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now