South Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Ulhasanagar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Restaurant Experience, Restaurant Experience

More info about this South Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. QUIRKY FOODS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. QUIRKY FOODS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. QUIRKY FOODS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hotel cabana
Khativali,Agra mumbai national highway no.3,vasind ,tal-shahapur.

8. What are the timings of this job?
Ans. QUIRKY FOODS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: QUIRKY FOODS PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Executive Chef

    We are looking for a creative, well-organized, and proficient in all aspects of food preparation, Executive chef for an international brand, which is being opened and managed by us. Candidates should have well versed experience of European cuisine, p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook Indian Cuisine

    Cook having minimum experience of 5 years experience in Indian cuisine and Chat items

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Chef

    Dear Candidates, We are urgently hiring for the Continental Chef for Premium Chain Of Cafe Position - Continental Commies Location - Pune 5 Days Working Experience Min 3 Year Salary - Best in the Industry Responsibilities • Be familiar with sanitatio...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now