South Indian Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Food And Accomdation Is Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | South Indian

More info about this South Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mother Care PG will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mother Care PG expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mother Care PG expects the candidate to have the following skills: South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mother Care PG expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 17 A. High Court Colony Road W.D, PWD Road near Pratanada, Jodhpur, Rajasthan 342001 India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mother Care PG expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mother Care PG Jodhpur

Related jobs

  • Indain cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ganesh dham wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef de Partie

    POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian |amp| Chineese Cook

    Apply Indian & Chineese Cook Alliance Recruitment Agency Jaipur, Rajasthan Apply 5 days ago Full–time Job Description: • Set up workstations with all needed ingredients and cooking equipment • Prepare ingredients to use in cooking (chopping and p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now