Sr Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Sr Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GAMMA GROUP will provide a salary in the range of 18000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GAMMA GROUP expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GAMMA GROUP does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. GAMMA GROUP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PLOT D22/4, TTC INDUSTRIAL AREA, NEAR RUPA RENNAISSANCE, Nearest Station Juinagar, Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. GAMMA GROUP expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: GAMMA GROUP

Related jobs

  • Domestic travel operations executive

    Call HR at ++1-XXXXXXXXXX #Minimum 1 year of experience required in travel operations - domestic #must know itinerary planning / travel operations / knowledge of domestic holiday packages Job Role: • Preparing customised domestic itineraries & co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Operations Executive

    Key requirements for success in this role • Bachelor’s Degree in Communication, Arts, Mass Media or any other discipline • 2+ years of experience of relevant work • Knowledge of OTT platforms • Experience in Microsoft Excel/Google Sheets • Self-start...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Operations Executive JD : 1. Communicating with upper management to develop strategic operations goals. 2. Developing strategic long-range plans to achieve strategic objectives. 3. Creating and managing the organization's fiscal operating and capital...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now