Sst Teacher

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching Social Studies, Helps Students To Gain Knowledge About History, Geography, And Civics. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | SST, Economics

More info about this Sst Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Patna Public School will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Patna Public School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Patna Public School expects the candidate to have the following skills: Economics, Sst.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Patna Public School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anugrah Nagar baluahi, Mohiuddin Nagar, Samastipur, Bihar - 700006.

8. What are the timings of this job?
Ans. Patna Public School expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Related jobs

  • Maths Teacher

    Develops lesson plans • Manages students • Planning, preparing and delivering lessons to all students in the class • Teaching according to the educational needs • It is a Full Time Teacher / Tutor job for candidates with 3 - 5 years of experience of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Online CBSE Mathematics| Science |amp| English Class 8 Tutor| coaching

    am looking for Class 8 Tutor in and around Agarpara Madhyam Pally, Kolkata. I am hoping to be taught online. The Class 8 Tutor should have good communication skills. Willing to take classes any time of the week. 100% Remote Job. Job Location Online B...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Online teaching job | Class 1 | icse | English| Hindi|

    About Job :Online teaching job - Class 1, icse syllabus, English, Hindi, Science subjects in Sector V Saltlake, Kolkata as Home Tuition, Online Tuition

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now