Sst Teacher

  • Category: Education Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching Social Studies, Helps Students To Gain Knowledge About History, Geography, And Civics.(Cbse Board). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | SST

More info about this Sst Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BRILLIANT MINDS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BRILLIANT MINDS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BRILLIANT MINDS expects the candidate to have the following skills: Sst.

6. How much experience is required for this job?
Ans. BRILLIANT MINDS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Deekay Solace, 2nd floor, Rambhau bhogle Marg, Cottongreen Mumbai400033.

8. What are the timings of this job?
Ans. BRILLIANT MINDS expects the candidate to work for the following hours: 06:00 PM - +:30 PM | Monday to Saturday

Related jobs

  • Teachers for SSC Board

    Exp: 1-6 years; Urgent Opening for English Subject Teacher for Kalyan & Dombivli School-Should be compulsorily from English Medium SchoolShould be minimum Graduate QualifiedPost Graduate Candidates will be preferredShould know to teach Secondary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Teacher

    We are hiring Assistance Teacher (Center Academic Co-ordinator ) Role & Responsibilities: •Sending lecture Link as per schedule •Take attendance and marked on the app •Solve the students and parents issues via call or massage • Follow up the stud...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Immediate Requirement for Quality Assurance Manager in|

    Immediate Requirement for Quality Assurance Manager in Delhi at Antal International Company: Antal International Expected salary: Location: Delhi Job date: Fri, 07 Apr 2024 04:30:04 GMT Job description: Job Description Summary role description: Hirin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now