Sst Teacher

  • Category: Education Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching Social Studies, Helps Students To Gain Knowledge About History, Geography, And Civics. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | SST | Languages : Hindi, English

More info about this Sst Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gs Public School (An A English Mediem) will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gs Public School (An A English Mediem) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gs Public School (An A English Mediem) expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Sst.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Gs Public School (An A English Mediem) expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GS Public School sanganer road Near Phagi Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gs Public School (An A English Mediem) expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 2:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Gs Public School (An A English Mediem)

Related jobs