Staff Nurse
- Category: Nurse / Compounder Jobs
- Location: Wadgaon Sheri, Pune, Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Wadgaon Sheri
Working Hours :
ROTATIONAL SHIFT
Additional Info
Responsible For Treating Patients, Maintaining Patient'S Paper Work, Observe And Monitor Patient'S Health. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Staff Nurse Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Deviratna Multispecialty hospital, Near Inorbit Mall , Somnath Nagar, Wadgaon Sheri..
8. What are the timings of this job?
Ans. Deviratna Multispeciality Hospital expects the candidate to work for the following hours: ROTATIONAL SHIFT.
Related jobs
-
Medical|Surgical Nurse
S SAIKOR SECURITY TRAINING AND SERVICES PRIVATE LIMITED Medical-Surgical Nurse SAIKOR SECURITY TRAINING AND SERVICES PRIVATE LIMITED • Pune, Maharashtra • via LinkedIn 10 hours ago Full–time No Degree Mentioned Apply on LinkedIn Job description We ar...
-
Pediatric Nurse Practitioner
Z Z2plus Placement & Security Agency Pvt. Ltd. Staff Nurse GNM Z2plus Placement & Security Agency Pvt. Ltd. • Mumbai, Maharashtra • via GrabJobs 6 hours ago Full–time No Degree Mentioned Apply directly on GrabJobs Apply on WhatJobs Job descri...
-
Staff Nurse GNM
Date posted Job type Remote हिंदी में खोजें नर्सों के लिए कल से मुंबई में नौकरियां Results for Mumbai, Maharashtra ∙ Choose area Jobs Follow Job postings Saved jobs Following K Registered Nurse KHAAKI TRAINING ACADEMY Thane, Maharashtra via WorkIndia...