Store Officer

  • Category: MIS Executive
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Inspecting The Store, Maintaining Stock Report, Ensure Product Quality. Food Chain, Sweet, Apparel | Preferred Experience In : Electronics

More info about this Store Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jaipur chaki will provide a salary in the range of 5000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jaipur chaki expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jaipur chaki expects the candidate to have the following skills: Apparel, Electronics, Food chain, Sweet.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vardman nagar Ajmer Road Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jaipur chaki expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jaipur chaki

Related jobs

  • Senior PHP|WordPress Developer

    We are seeking an experienced WordPress Developer to join our team. The ideal candidate should have a strong background in WordPress development, proficiency in managing cPanel, and expert-level custom coding skills. They will be responsible for mana...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resources Manager

    The ideal candidate will support the full scope of Human Resources responsibilities and partner with the organization on strategic initiatives. They will maintain and enhance the organization's human resources by planning, implementing, and evaluatin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Assistant

    Attention job seekers! Whitecodel is urgently hiring an Administrative Assistant to join our team. Salary: 15k-20k RS/month. Responsibilities:

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now