Store Sales Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Surat, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Attend Customers Who Comes In Store, Do Sales And Ensure Good Customer Service. Apparel, Car, Eye Wear, Footwear, Garment, Medicine, Food Chain, Jewellery | Preferred Experience In : Clothes, Electronics, Home Appliances
More info about this Store Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lenskart.com will provide a salary in the range of 14500 INR to 18500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lenskart.com expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lenskart.com expects the candidate to have the following skills: Apparel, Car, Clothes, Electronics, Eye wear, Food chain, Footwear, Garment, Home appliances, Jewellery, Medicine.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lenskart.com Anywhere in Surat as 12 stores in surat. Adajan,piplod,Vesu,Althan,Bhatar,Parvat patiya,Ved road,katargam,Varachha..
8. What are the timings of this job?
Ans. Lenskart.com expects the candidate to work for the following hours: 12:30 PM - +:30 PM | Monday to Sunday. One weekly off between Monday to Friday
Related jobs
-
Field Sales Executive
Maintain customer records, carry sales visits and acquire new customers • Give a brief about the product, features and benefits to the customers • Build and maintain relationships with customers • Achieve or exceed sales targets Field Sales Executive...
-
Operations Assistant | Pricing and Billing |BPO|
April 27, 2024 Job Category: Operations Coordinator (BPO) Operations Assistant – Pricing and Billing (BPO) Job Type: Full Time Job Location: Ahmedabad SUPERVISOR/MANAGER: Operations Manager EXPERIENCE: 3+ years SHIFT: Morning Shift (AEST- Sydney Time...
-
Operations Assistant | Pricing and Billing |BPO|
April 27, 2024 Job Category: Operations Coordinator (BPO) Operations Assistant – Pricing and Billing (BPO) Job Type: Full Time Job Location: Ahmedabad SUPERVISOR/MANAGER: Operations Manager EXPERIENCE: 3+ years SHIFT: Morning Shift (AEST- Sydney Time...