Store Sales Executive
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Nagpur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Food Chain
More info about this Store Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Abc Amazing Blazing Cakes will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Abc Amazing Blazing Cakes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Abc Amazing Blazing Cakes expects the candidate to have the following skills: Food chain.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no 1, pratibha sankul appartment,bhagwager layout,near alankar theater,dharampeth.
8. What are the timings of this job?
Ans. Abc Amazing Blazing Cakes expects the candidate to work for the following hours: 10 am to 10 pm Monday to sunday
Related jobs
-
Back Office Sales Assistant
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork. More info about this Back Office Sales Assistant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. IT TEAMWORK will provide ...
-
Real Estate Sales
Contacting Potential Clients, Showing, Renting And Selling Property, Build Contracts, Answer Queries, Generate Day To Day Leads. KYC | Preferred Experience In : Promotion More info about this Real Estate Sales Job: 1. How much salary can I expect for...
-
Field Sales Officer
Managing Clients, Analysing Market Competition To Build Strategies To Increase Revenue, Maintaining Records. License, FMCG, B2C, B2B More info about this Field Sales Officer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. RCPL CORPORATION EX...