Store Sales Executive

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Nungambakkam , Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Store Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BOUNCING BABY STORE will provide a salary in the range of +000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BOUNCING BABY STORE expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BOUNCING BABY STORE does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5/11 Jagannathan Nungambakkam Road Chennai 34.

8. What are the timings of this job?
Ans. BOUNCING BABY STORE expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: BOUNCING BABY STORE

Related jobs

  • Social Media Executive

    CADD Centre Group is a global network of diversified skill development centers. We are a technical workforce development enterprise. CADD Centre Training services is the training division of CADD Centre Group. Designation: Social Media Marketer Locat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    We are looking for a Digital Marketing Executive to develop, implement, track and optimize our digital marketing campaigns across all digital channels. The candidate should have a strong grasp of current marketing tools and strategies and should be a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Responsibilities: • Target sales Marketing. • xecutingPlanning and e all sales marketing activities as per the set of plan for organization direct to potential clients. • Finding business opportunity from corporate market, generate new customers, reg...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now