Store Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Apply
Store Sales Executive
B
BIJOUX & BLING
Haryana
Apply
23 hours ago
₹10T–₹15T a month
Full–time
Customer Management (Assist Customers With Product Selection And Inquiries; Store Management; Inventory Management; Sales And Targets; Achieve Targeted Sales On Daily Basis; Groom And Set Up Store Display. Cash Register Operations. Working Hours: 10:30 Am To 8:30 Pm. Jewellery, Garment

More info about this Store Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BIJOUX & BLING will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BIJOUX & BLING expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BIJOUX & BLING expects the candidate to have the following skills: Garment, Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: DLF Galleria market GURUGRAM.

8. What are the timings of this job?
Ans. BIJOUX & BLING expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 8:30 PM; Wednesday to Monday


Company Name: BIJOUX & BLING

Related jobs

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balaji Sweets & Snacks will provide a sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tele Sales Expert | Partner Management | Inbound and Outbound

    To call on the motor open market data and sell motor insurance to the prospective customers. Key Roles & Responsibilities Attend Inbound and Outbound Calls Train all partners for them to be able to use the company products- Motor insurance Servic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Rewari, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now