Summer Camp Teacher

  • Category: Education Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Teacher Who Will Conduct Summer Camp. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : English | Hobby, Nursery, Pre-Primary, Art & Craft

More info about this Summer Camp Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kangaroo Kids will provide a salary in the range of 4000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kangaroo Kids expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kangaroo Kids expects the candidate to have the following skills: Art & craft, English, Hobby, Nursery, Pre-primary.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kangaroo Kids expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B3, Bunglow no. 1, Valentine, General Arun Kumar Vaidya Marg, opp. Tarmat company Gen, off Film City Road, Goregaon (E, Mumbai, Maharashtra 400063.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kangaroo Kids expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Friday | Day shift

Related jobs

  • Maths Teacher

    • Develops lesson plans • Manages students • Planning, preparing and delivering lessons to all students in the class • Teaching according to the educational needs • It is a Part Time Teacher / Tutor job for candidates with 6 months - 2 years of exper...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hindi language instructor at Home in Mumbai |Job Id| 13115817|

    Looking for a Hindi language instructor in Hindi Language near Khar, Mumbai. We are looking for a local tutor. Preferably aHindi language instructor who has a degree or certificate in Hindi Language. Willing to take classes any time of the week. Job ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Physical Education Teacher|ONLY FEMALE|

    Looking for Physical Education Teacher !! FEMALES ONLY !! ORCHIDS INTERNATIONAL SCHOOL- Koparkharaine Sector-1 and Seawoods Females only . Freshers and experienced are preferred. . Below 45 Years of age. Graduation is manadatory Job Type: Full-time S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now