Supervisor

  • Category: MIS Executive
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Planning, Organising And Directing Staff, Communicating And Solving Issues.In Manufacturing Plant Cnc Vmc Lathe Milling Drilling . More Than 2 Years Experience Compulsory. | File and Paperwork Management, Record Management, Advanced Excel, Basic Excel, Internet Surfing, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Supervisor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raja Plastics And Engineering Co. will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raja Plastics And Engineering Co. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raja Plastics And Engineering Co. expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Ms power point, Ms word, Record management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Raja Plastics And Engineering Co. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Talawade Industrial Area, Kakasaheb pawar chowk, Dehu Alandi Road, Near Pune carbon , plot no 427.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raja Plastics And Engineering Co. expects the candidate to work for the following hours: 08.00 to 6.30 pm onwards


Company Name: Raja Plastics And Engineering Co.

Related jobs

  • Civil Underground Designer

    At Black & Veatch, our employee-owners go beyond the project. For over a century, we have been breaking down social, economic and geographic barriers by making life's critical resources accessible to all. Working with us, you will help provide cr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Design Engineer

    Position: Design Engineer Experience: 2 to 3 Years in Design Engineer Qualification- Diploma / BE in Mechanical Location: Pune Roles & Responsibility: Knowledge of Computer Aidded Design (CAD) Software such as Autocad, Solidworks & Inventor i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Software Engineer | DotNet full stack

    Every day, Global Payments makes it possible for millions of people to move money between buyers and sellers using our payments solutions for credit, debit, prepaid and merchant services. Our worldwide team helps over 3 million companies, more than 1...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now