Supervisor

  • Category: MIS Executive
  • Location: Bhopal, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Planning, Organising And Directing Staff, Communicating And Solving Issues.

More info about this Supervisor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Upaaye will provide a salary in the range of 10000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Upaaye expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Upaaye does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dwarka Delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Upaaye expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Upaaye

Related jobs

  • IT Product Manager| Product Marketing exp|

    Experience: 8 to 15 years Salary: upto 20 LPA Location: Pune/Bhopal /Mumbai Key Responsibilities • Passionate about building large scale platforms • Strong product management skills, with ability to manage multiple stakeholders at various levels. • 1...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office executive

    Job Details We are in urgent need of Data Entry Operator / Computer Operator who is dedicated and serious about his work. We have various types of online and offline project works. Responsibilities: Have to work on Company's provided software. Enter ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician |Biochemistry| Bhopal

    Job Requirements BMLT/DMLT Those with experience of working in Biochemistry will be preferred

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Bhopal, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now