Sweet Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Greeting Customers And Selling Sweets, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Sweet

More info about this Sweet Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Parihar Sweets will provide a salary in the range of 11000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Parihar Sweets expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Parihar Sweets expects the candidate to have the following skills: Sweet.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mandore Road, Mahamandir, Lawaran, Jodhpur, Rajasthan 342006..

8. What are the timings of this job?
Ans. Parihar Sweets expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Parihar Sweets

Related jobs

  • AGM | Channel Sales

    Vodafone Idea Limited is an Aditya Birla Group and Vodafone Group partnership. It is India’s leading telecom service provider. The Company provides pan India Voice and Data services across 2G, 3G and 4G platform. With the large spectrum portfolio to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Jio Careers| Sales Associate Posts malsisar| jhujhunu|

    The Sales Associate position is responsible for providing excellent customer service and selling Jio products and services to customers. This includes understanding customer needs, explaining product features and benefits, and closing deals. The Sale...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • City Operation Head | Quick commerce|FMCG|Retail|Logistics

    • Ensuring efficient Dark Store and Last mile Operations while achieving agreed budgetary and service levels and providing an effective and reliable service to customers • Responsible for organizing the safe and efficient receipt, storage and pick an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now