System Admin
- Category: Admin Executive
- Location: Kompally, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Collecting And Entering Data, Verifing And Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works, Ensures Accuracy. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this System Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Niraj International School will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Niraj International School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Niraj International School does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Niraj International School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5 Kms After Dhola-RI-Dhani, Kompally, 132 and 133, Kompally Highway, Hyderabad, Telangana 508244.
8. What are the timings of this job?
Ans. Niraj International School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Executive Assistant
Looking for EA - Executive for renowned organization. Please go through the details below and share your resume to [HIDDEN TEXT] or WhatsApp - ++1 838++03402Position - 1Location- HyderabadYrs of exp - 5 minimum Responsibilities - • Calander managemen...
-
showroom Sales Executive | Admin
Jewelry Sales Associate Job Description: A Jewelry Sales Associate Performs Different Functions To Ensure Customers Are Happy With Their Purchases. Greets And Meets Customers On Arrival At The Showroom Listens Attentively To A Customers Needs And Giv...
-
Admin Executive
Immediate Job responsibilities: Experience: 2+ years Location : Kavuri Hills, Hyderabad Preferable: Two-wheeler • Should be good at managing administrative activities involving housekeeping, security, stationery, and accommodation booking etc. • Iden...