Tally Operator
- Category: Accountant Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Maintain Accounts On Tally. Make Bank Statement And Generate Invoice. Maintain Purchase/Sales Account. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally
More info about this Tally Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Malgudi realty llp will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Malgudi realty llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Malgudi realty llp expects the candidate to have the following skills: Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Malgudi realty llp expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Delhi / NCR, DL.
8. What are the timings of this job?
Ans. Malgudi realty llp expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant
- Assist the Account Manager in managing and maintaining client accounts. - Develop and maintain strong relationships with clients. - Coordinate with internal departments to ensure client needs are met. - Manage client projects from start to finish, ...
-
Accountant
Need an Experienced Accountant, Paid Assisstant, or CA drop out having knowledge of Auditing, Accounting standards, Auditing Standards, Vast Knowledge of Schedule-VI, GST, TDS, Tally and Income Tax. (Fresher do not Apply) • Calculating taxes and subm...
-
Junior Accountant
Company Description Futr Energy (formerly visualAI) is an AI-enabled energy automation and management software provider based in Noida. The company's mission is to build automated energy assets of the future. Futr Energy's technology helps solar ener...