Tally Operator

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Daryaganj, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 11000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Daryaganj

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Requirement Of Computer Operator For Publication House, Must Tally And Excel Location Darya Ganj. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally

More info about Tally Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AMI PLACEMENT SERVICES will provide a salary in the range of 11000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AMI PLACEMENT SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AMI PLACEMENT SERVICES expects the candidate to have the following skills: Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. AMI PLACEMENT SERVICES expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shakti Nagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. AMI PLACEMENT SERVICES expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: AMI PLACEMENT SERVICES

Related jobs

  • Accountant

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Executive

    Salary Range : Rs. 18000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Salary Range : Rs. 40000 - Rs. 45000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now