Tally Operator As Well As Sales

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Kanadiya, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Furniture Salesman As Well As Tally Operator. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Tally Operator As Well As Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubham furniture will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubham furniture expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubham furniture does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shubham furniture expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 8,sukh shanti nagar near Bengali square indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shubham furniture expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shubham furniture

Related jobs

  • Senior Executive| Accounts

    Apply on LinkedIn Senior Executive, Accounts Akash Infra Enterprises Pvt Ltd Ujjain, Madhya Pradesh Apply on LinkedIn 5 hours ago Full–time Tips: in our group spanning over several petrol stations, infrastructure development company and other venture...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered Accountant Fresher | |Y|368|

    This is a position in the Manufacturing area specifically in Automobile Manufacturing. We are looking for a fresh CA candidate with the following competencies. Accounting Knowledge, Journal entries, general accounting, bank reconciliation. Sales bill...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Executive

    REQUIRE A FRESHER ACCOUNTANT/SEMI EXPERIENCED FOR MHOW(INDORE) AREA IN A CONSTRUCTION COMPANY. WHO LOOK AFTER OFFICIAL TASK IN RELEVENT DEPARTMENT Job Type: Full-time Salary: ₹+,000.00 - ₹10,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now