Tampo Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Thane, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo, Truck
More info about this Tampo Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Patil Transport will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Patil Transport expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Patil Transport expects the candidate to have the following skills: Tempo, Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: andheri.
8. What are the timings of this job?
Ans. Patil Transport expects the candidate to work for the following hours: 06:00 am - 6:00pm | All Day work
Related jobs
-
Driver
Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and and get the signed challan. Should have Four Wheeler valid Drivi...
-
Bus Driver
Full Job Description Candidate have Heavy License. Candidate should have good experience in Heavy Vehicle driving. Job Location would be Osade, Khadakwasla, Pune. Accommodation will be provided. Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹12,0...
-
Driver cum office assistant
Full Job Description Job Title: Car Driver cum Office Boy Job Type: Full-time Location: Pimple Gurav, Pune Salary: 15,000-22,000 Job Description: We are looking for a reliable and responsible individual to join our team as a driver cum office boy. In...