Tandoor Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Roti Making. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor

More info about this Tandoor Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om hotal will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om hotal expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om hotal expects the candidate to have the following skills: Tandoor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Om hotal expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Om hotal opp.royalcelebrity jaisingpura bhankrota.

8. What are the timings of this job?
Ans. Om hotal expects the candidate to work for the following hours: 11am to 11pm


Company Name: Om hotal Bhankrota, Rajasthan

Related jobs

  • Demi Chef De Partie Jaipur

    Job Number 221+6107 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Le Meridien Jaipur Resort & Spa, Number 1, RIICO, Jaipur, Rajasthan, India Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management POSITION SUMMA...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Cook Jaipur Jaipur Jaipur

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Continental | South Indian, Home Cook Experience

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commi Chef|Jaipur Jaipur

    Vivanta By Taj is hiring candidates for Commi Chef job in Trilokpuri with an experience of 1 year(s). Candidate would be responsible for prepping meals by weighing and mixing ingredients, cooking meals, checking ingredients, and garnishing the dishes...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now