Tandoor Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Sonipat, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Require Ambarsary Kulcha,Chur Chur Nan, Chef. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor, Veg | North Indian, Commi1, Restaurant Experience

More info about this Tandoor Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Talking Bread will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Talking Bread expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Talking Bread expects the candidate to have the following skills: Commi1, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The Talking Bread expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SR-201 SECTOR 14 MARKET SONIPAT HARIYAN.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Talking Bread expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Talking Bread

Related jobs

  • Kitchen Helper

    Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. More info about this Kitchen Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Flavour Buds will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Italian Chef

    JOB SUMMARY Entry level management position that focuses on successfully accomplishing the daily objectives in the kitchen. Assists in leading staff while personally assisting in all areas of the kitchen, including food production; purchasing and kit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Restaurant Expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Hisar, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now