Tandoor Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Tandoori Chef Can Do Roti Naan Etc. And Kababs And Tikkas Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor | Restaurant Experience
More info about this Tandoor Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tummytrunk will provide a salary in the range of 20001 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tummytrunk expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tummytrunk expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Tummytrunk expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 30 vashi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tummytrunk expects the candidate to work for the following hours: 11 am to 11 pm
Related jobs
-
Tandoor Cook
Tandoori Chef Can Do Roti Naan Etc. And Kababs And Tikkas Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor | Restaurant Experience More info about this Tandoor Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tummy...
-
Chef|Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Indian Food , Tan Door Food , South Indian Food , Chines, Deserts. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Coffee-Tea-Juice, Desert, North Indian, ...
-
Executive Chef
Job DescriptionRoles and Responsibilities An Executive Chef, or Head Chef, is responsible for overseeing kitchen staff and ensuring the quality of food items. Their duties include hiring and training staff to cook their dishes, expediting orders to m...