Tandoor Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Need To Know How To Make Seekh Paratha . The Job Will Be In Hyderabad. Restaurant Experience, Fast Food | Skills Needed : Tandoor
More info about this Tandoor Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Perwin will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Perwin expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Perwin expects the candidate to have the following skills: Fast food, Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Andherieast.
8. What are the timings of this job?
Ans. Perwin expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Require Online Cooking Teacher in Mumbai
Want to connect with a Cooking Teacher tutor in Kharghar, Mumbai. I want to take classes on the internet. The Cooking Teacher must communicate effectively. We are looking for someone who will teach during weekdays. 100% Remote Job. Job Location Onlin...
-
Chinese Chef
• Main chef • Good test • Qualified • Experience • Professional • Online order making should be on time Job Types: फ़ुल-टाइम, स्थायी Salary: ₹१२,०००.०० per month Benefits: • खाने की पेमेंट Ability to commute/relocate: • Mumbai, Maharashtra: Reliably ...
-
Sou Chef
Requirements: • Bachelor’s degree in culinary science or relevant field. • A minimum of 2 years’ experience in a similar role. • Strong knowledge of cooking methods, kitchen equipment, and best practices. • Good understanding of MS Office and restaur...