Tandoori Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :

Rs. 16000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

1 - 2 Years of Experience

Location :

Karvenagar

Working Hours :

0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info

Need Tandoor /Indian Chef Good In Roti Naan And 2Nd Indian Exp. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor

More info about Tandoori Cook Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Joy'S Veg Nonveg And Family Restaurant will provide a salary in the range of 16000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Joy'S Veg Nonveg And Family Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Joy'S Veg Nonveg And Family Restaurant expects the candidate to have the following skills: Tandoor.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Joy'S Veg Nonveg And Family Restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kakade plaza karve road karve nagar PuneHop 28, Kakade Plaza, Karve Nagar, Pune Landmark - Opp. Kakade City PuneWIll only consider walk ins should contact me before coming for interview. Trail is must..

8. What are the timings of this job?

Ans. Joy'S Veg Nonveg And Family Restaurant expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Confidential

Related jobs

  • Sous Chef|Western

    Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Works to continually improve guest and employee satisfaction wh...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cooks| Chefs| Kitchen Staff| Waiter| Helper|

    Urgent Required STAFF- For Our Restaurant, Hotel, . All Rounder Cook Chef ,, Indian Mughlai Tandoor Cook,, Indian Chinese Cook ,, Italian Continental Cook,, South Indian Tiffin Master,, Bakery Pastry Cook,, Italian Mexicans Cook,, Indian Cook,, Tando...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef Chef

    We require cafe cook for preparing pizza,burger, sandwich,mocktails.. This job will be full-time. Job location- Navi peth - Sadashiv peth

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now