Tata Ace Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Tata Ace Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nandhini Trading Agencies will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nandhini Trading Agencies expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nandhini Trading Agencies does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Nandhini Trading Agencies expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office address
Nandhini Trading AGENCIES
E232 12 4th cross street
Periyar Nagar
Chennai 82.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nandhini Trading Agencies expects the candidate to work for the following hours: 0+ am - 8 pm
Related jobs
-
Van Drivers
Should have minimum 3 yrs experience in any Van is must (Light or Heavy License with Badge). Workplace Tirupur only. Free accommodation & food at subsidized rate available. We do not want cab drivers & one who knows to drive only car. Experie...
-
Personal Drivers
Dear Candidates Greetings!! We are looking for a personal driver. Please apply with your resumes, attach your Aadhar & Pan card for verification. Thank you Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 - ₹20,000.00 per month Schedule: • Morning shift Ab...
-
Staff Car Driver
There are total 58 vacancies for this recruitment. Last date to fill this form is - 31/Mar/2024 so fill your form before 31/Mar/2024. Monthly PayScale(Salary) for this job will be -1+,+00/--63,200/-₹. Age Limit for this post is - 18-27. If you are in...