Tata Ace Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Perungalathur, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Tata Ace Driver ????. ?????????? ??????? ??????? ???? ?????? ????? ????????? ??????? ??????? ?????. Type : Auto

More info about this Tata Ace Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sakthi Steels will provide a salary in the range of 16000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sakthi Steels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sakthi Steels expects the candidate to have the following skills: Auto.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 23, Srinivasa Ragavan St, S.V. Nagar, Srinivasa Nagar, New Perungalathur, Perungalathur, Tamil Nadu 600063.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sakthi Steels expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sakthi Steels

Related jobs

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Msp Construction will provide a salary in the range of 150...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Hosur, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    We are hiring for Driver job vacancy available in Kovilpatti Qualification:HSC (12th),S.S.L.C (10th) Salary:As per company norms FULL-TIME Both Fresher and Experience 0-2 year(s) candidates can apply

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Kovilpatti, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Msp Construction will provide a salary in the range of 150...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Hosur, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now