Tata Ace Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Driving Tata Ace Weekly Twice Or Thrice. Other Days Packing Work In The Office.

More info about this Tata Ace Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reignover India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reignover India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reignover India Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: OLD NO:28 NEW NO:70, 4TH MAIN ROAD, CIT NAGAR, CHENNAI - 600035.

8. What are the timings of this job?
Ans. Reignover India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:pm | Monday to Saturday


Company Name: Reignover India Pvt Ltd Chennai, Tamil Nadu

Related jobs

  • Analyst| Client Delivery

    Apply Analyst, Client Delivery Standard Chartered Chennai, Tamil Nadu Apply 16 hours ago Full–time Job: Operations Primary Location: Asia-India-Chennai Schedule: Full-time Employee Status: Permanent Posting Date: 24/May/2024, 11:36:07 PM Unposting Da...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. MS Suppliers will provide a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Thiruvallur, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sri Lakshmi Transports will provide ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now