Tattoo Artist

  • Category: MIS Executive
  • Location: Canacona, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Advising Clients On Tattoo Size, Color, And Suitable Placement. Carefully Listening To Clients In Order To Understand Their Tattoo Ideas. Showing Clients Tattoo Designs If They Don'T Have Any In Mind. Stenciling The Chosen Designs Onto Clients' Skin And Using A Tattoo Gun To Create Permanent Designs. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Tattoo Artist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prav Ink Tattoos will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prav Ink Tattoos expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prav Ink Tattoos does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Prav Ink Tattoos expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.1, House No.235/C, Beach, near Sun Moon Guest House, Palolem, Canacona, Goa 403702.

8. What are the timings of this job?
Ans. Prav Ink Tattoos expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday`


Company Name: Prav Ink Tattoos`

Related jobs

  • Housekeeping Executive

    A Housekeeping Executive will support all Housekeeping and Laundry with guest requests analyzing each request and delegating between the team members, so that work can be done in an efficient and timely manner ensuring an exceptional experience for o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Security Executive | CLT753

    Job Overview This role will be a part of assisting the Security In-charge in planning and managing all station security operations as well as acting as Vistara's ambassador and representative for all key local requirement and stakeholder in absence o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Electronic Engineer

    Electronic EngineerQualification :-BE/B.Tech, ME/M.Tech in ElectronicsResponsibilities :-Electronic engineering offers the chance to produce new innovations and developments in telecommunications, robotics, computing hardware, and power and electrica...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now