Tax Collector And Survyor

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Udaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Tax Collection And Survey Under Nagar Nigam Udaipur.

More info about this Tax Collector And Survyor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sparrow softech pvt ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sparrow softech pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sparrow softech pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Room no. 62 nagar nigam udaipur near town hall..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sparrow softech pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sparrow softech pvt ltd

Related jobs

  • Accountant

    Apply Accountant Rudr Consultancy Services Udaipur, Rajasthan Apply 17 hours ago Full–time Job Name: Accountant Job Role: Executive Industry: Software, IT, Kpo, Bpo Job Location: Udaipur (Rajasthan) Experience: 1 - 7 year Skills: GST, Tally, Communic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Udaipurwati, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountant

    Apply on Able Jobs Accountant W WINTAX SOLUTION Hiring For WINTAX SOLUTION Udaipur, Rajasthan Apply on Able Jobs 17 hours ago Full–time - Banca channels Job lead Based work - Work on collected leads - Communicate with walking customer in bank - You c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Junior Accountant

    Apply directly on Indeed Junior Accountant I ITA People Udaipur, Rajasthan Apply directly on Indeed 5 hours ago ₹10T–₹20T a month Full–time Junior Accountant Requirement: Candidates from Udaipur will be preferred. Understands accounting thoroughly. M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now