Teacher
- Category: Education Jobs
- Location: Kolkata, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 18K
- Published on: 2025/09/21
Teachers Required For Following Subject- *Physics *Chemistry *Hindi *Commerce *Economics *History Teachers Has To Hold Command On Their Subject At Least Teachers Has To Hold 3 Years Of Teaching Experience Has To Take Class From Class Vi To Class Xii. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Chemistry, Science, Biology, Physics, Economics, Commerce, School Administration | Languages : English, Hindi
More info about this Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. St. R.S School will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. St. R.S School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. St. R.S School expects the candidate to have the following skills: Biology, Chemistry, Commerce, Computer, Economics, English, Hindi, Physics, School administration, Science.
6. How much experience is required for this job?
Ans. St. R.S School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 75/1, P.B Ghat Road Agarpara, Kolkata 700 058.
8. What are the timings of this job?
Ans. St. R.S School expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 4:30 PM | Monday to Friday
St. R.S School
Kolkata, West Bengal
Related jobs
-
Medical Lab Technician tutor
Participate in developing and revising the curriculum. Participate in developing tool for evaluation. Participate in planning of implementation of curriculum Prepares class schedule , rotation plan under supervision . Provides class room teaching of ...
-
Physiotherapy faculty
Teaching: 1 year (Required) Making lesson Plans: 1 year (Required) total work: 1 year (Required) Bachelor's (Preferred) English (Preferred Participate in developing and revising the curriculum. Participate in developing tool for evaluation. Participa...
-
Nursing Tutor
Participate in developing and revising the curriculum. Participate in developing tool for evaluation. Participate in planning of implementation of curriculum Prepares class schedule , rotation plan under supervision . Provides class room teaching of ...