Teacher
- Category: Teacher Jobs
- Location: Girdharpur Sunarasi, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. Skills Needed : Computer, Dance | Music, Economics, Commerce, Science, Maths, Physics, Biology | Languages : English
More info about this Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mgb Digital India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 1000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mgb Digital India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mgb Digital India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Biology, Commerce, Computer, Dance, Economics, English, Maths, Music, Physics, Science.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shukar Bazar, Road, Old Pandit ji office, Near Tigri Gol Chakkar, Greater Noida G.B Nagar Uttar Pradesh-20100+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mgb Digital India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Specialist
Experience: 5 to 8 Years Location: Ghaziabad "Understand 3scale API Management architecture and primary features. Handle Multi node API Cluster Establish and configure subscription plans and rate limits. Configure and customize the API gateway using ...
-
Urgently Looking for Online Spoken English Teacher in|
Apply on coaching Urgently Looking for Online Spoken English Teacher in... coaching.com Uttar Pradesh Apply on coaching 17 hours agoPart-time I am interested in learning a new language and looking for a Spoken English Teacher near Vaishali, Ghaziabad...
-
Require Dholak Teacher in Ghaziabad |Job Id| 13027167|
Need a Dholak Teacher professional guide in Indirapuram, Ghaziabad. We want the teacher to visit our location at Indirapuram. The Dholak Teacher should have good communication skills. I prefer classes to be taken during the day. Job Location Indirapu...