Teacher
- Category: Teacher Jobs
- Location: Palasana, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Science, Maths, SST | Languages : English
More info about this Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aadi International School will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aadi International School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aadi International School expects the candidate to have the following skills: English, Maths, Science, Sst.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Aadi International School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 37 Krishnapuri, Near Nindar Mode, Sikar Road, Jaipur, Rajasthan 332402.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aadi International School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Urgently Looking for Online Sanskrit language instructor in Jaipur
Looking for Sanskrit language instructor to improve my reading, writing and speaking skills. I want to take classes on the internet. The tutor must deliver the lessons based on the latest technology. Sanskrit language instructor should be availble du...
-
Require Online Vocal Music Teacher in Jaipur |Job Id| 130+1306|
We are searching for a Vocal Music Teacher in and around Harmada, Jaipur. I need the teacher to take classes online. The Vocal Music Teacher must communicate effectively. Willing to take classes any time of the week. 100% Remote Job. Job Location Onl...
-
Want Spoken English Teacher in Jaipur |Job Id| 130+1251|
Looking for a Spoken English Teacher in Spoken English near Malviya Nagar, Jaipur. We require the tutor to travel to our location at Malviya Nagar. Would prefer a Spoken English Teacher who has certification in Spoken English. Willing to take classes...