Teacher

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Nala Sopara, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. Languages : English | Maths, PT, Science, Physics, School Administration, Commerce, Economics, Pre-Primary

More info about this Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kumari School will provide a salary in the range of 8000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kumari School expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kumari School expects the candidate to have the following skills: Commerce, Economics, English, Maths, Physics, Pre-primary, Pt, School administration, Science.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kumari English high school gaondevi mandir dhaniv bagh Nallasopara eady.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kumari School expects the candidate to work for the following hours: 8.00 to 1.00 p.m | Monday to Friday. 8.00 to 11.30 p.m

Related jobs

  • Require Online Vocal Music Teacher in Mumbai |Job Id|

    Need a Vocal Music Teacher professional guide in Dombivli East, Mumbai. I need the teacher to take classes online. The Vocal Music Teacher should have good communication skills. We are looking for someone who will teach during weekdays. 100% Remote J...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Dombivli, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Need Online Tailoring Teacher in Mumbai |Job Id| 13224+21|

    Looking for a Tailoring Teacher in Bhiwandi, Mumbai. I prefer to study using zoom or near meet. The Tailoring Teacher should interact properly. We are looking for someone who will teach during weekdays. 100% Remote Job. Job Location Online Plan to st...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Bhiwandi, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Require Online Spoken English Teacher in Mumbai |Job|

    am looking for a Spoken English Teacher who can help me clear Spoken English certification test near Nalasopara, Mumbai. I am hoping to be taught online. Spoken English Teacher should have certification or degree in Spoken English. Willing to take cl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now