Teacher
- Category: Teacher Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Physics, Chemistry, Biology
More info about this Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GURUKUL ACADEMY will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GURUKUL ACADEMY expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GURUKUL ACADEMY expects the candidate to have the following skills Biology, Chemistry, Physics.
6. How much experience is required for this job?
Ans. GURUKUL ACADEMY expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5+64+GMM, Renwal, Jaipur Rajasthan 322033.
8. What are the timings of this job?
Ans. GURUKUL ACADEMY expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Customer Support Executive
Graduate Fresher /experienced in customer support executive Work location -Jaipur Good communication skills in English and Hindi Flexible to work in shifts
-
Immediately Need Online Body Massage Trainer in Jaipur|
I am looking for Body Massage Trainer in and around Chomu, Jaipur. I want to take classes on the internet. I need someone with experience. Willing to take classes any time of the week. 100% Remote Job. Job Location Online Plan to start Body Massage T...
-
Immediately Need Online NEET|UG Tutor for Chemistry in|
Looking for a NEET-UG Tutor in and around Jagatpura, Jaipur who will train me for my upcoming exam. I am looking to be taught online. The tutor should give additional practice test, solve question papers and help in solving queries. I prefer classes ...