Teacher Akash Convent School
- Category: Teacher Jobs
- Location: Palsana, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills.Required Candidate For Tgt. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | SST, Physics, Chemistry, Science, Maths | Languages : English
More info about this Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Akash Convent School will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Akash Convent School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Akash Convent School expects the candidate to have the following skills: Chemistry, English, Maths, Physics, Science, Sst.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Akash Convent School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ward No, Near Bypass Bridge, 33, Samod Rd, Chomu, Rajasthan 332402.
8. What are the timings of this job?
Ans. Akash Convent School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
English Teacher
Education institute front desk work with parent interaction More about this English Teacher job Radha Kishan Derewala Charitable Trust is aggressively hiring for the job profile of English Teacher for 3 open positions at Jaipur in Bassi locality. Kin...
-
Looking Online Class 11 | cbse | Chemistry|
14 घंटे पहले पार्ट-टाइम About Job :Looking for Class 11, cbse syllabus, Chemistry, Physics subjects in Jhotwara, Jaipur as Home Tuition14 घंटे पहले पार्ट-टाइम About Job :Looking for Class 11, cbse syllabus, Chemistry, Physics subjects in Jhotwara, Ja...
-
English Teacher
10 घंटे पहले फ़ुल-टाइम The Leading CBSE School Rawat Public School in Pratap Nagar requires Full-Time English Teachers for Primary and Higher Classes on an urgent basis.Job Type: Full-timeSalary: INR12,000.00 - INR20,000.00 per monthSchedule: • Mornin...