Teacher F Find Shadow Teacher

  • Category: Education Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

To Work As Shadow Teacher For A Child In A School.

More info about this Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Find Shadow Teacher will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Find Shadow Teacher expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Find Shadow Teacher does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Godrej Hillside Colony, Vikhroli (West).

8. What are the timings of this job?
Ans. Find Shadow Teacher expects the candidate to work for the following hours: 8:00 am - 12:45ppm | Monday to Friday

Related jobs

  • IBDP Computer science teacher

    A teacher is responsible for preparing and implementing a full educational and instructional plan according to the school’s curricular and programme requirements, as well as the social and emotional needs of learners, both individually and as a group...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer Teacher For Primary

    Job description 1. Qualified and has experience as a Primary Computer Teacher 2. Minimum 4-5 years experience required in teaching ICSE for Computer Subjects. 3. Good knowledge of MS Word, PowerPoint, Tux Paint, and Scratch 3.0 required. 4. Fluent in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • BMC School |amp| Private School Teacher| Computer Teacher | B BLUE STAR CONSULTNACY

    We are Urgent Requirements BMC School & Private School Teacher, Computer Teacher & Library Teacher in Mumbai, Thane and Navi Mumbai (Nr. By Your location). Candidate should be Basic knowledge of Computer. Fresher Candidate also Welcome. Desig...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now