Teacher Yoga

  • Category: Education Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Teach School Students Maths And Science Subjects.

More info about this Teacher Yoga Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Universal Pg will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Universal Pg expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Universal Pg does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mahua, Jaipur-302007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Universal Pg expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Related jobs

  • Online teaching job | IIT mains | advanced | | |

    About Job :Online teaching job - IIT mains / advanced, - syllabus, Chemistry subjects in Durgapura, Jaipur as Online Tuition

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • CMA Coaching Teacher in Jaipur |Job Id|

    I am searching for CMA Coaching Teacher in and around Jamdoli, Jaipur. We want the teacher to visit our location at Jamdoli. The CMA Coaching Teacher should have good communication skills. I prefer classes to be taken during the day. Job Location Onl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Teacher job Near Me | Urgently Looking for

    About Job : Teacher job Near Me - Urgently Looking for Home Tutor Class 6, cbse syllabus, English, Hindi subjects in Basant Vihar, Jaipuras Home tuition

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now