Technical Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Customer Relationship, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies.

More info about this Technical Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Confident Dental Equipments Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Confident Dental Equipments Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Confident Dental Equipments Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F 47, Royal Plaza, Central Spine, Vidhyadhar Nagar, Jaipur-302024, Rajasthan, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Confident Dental Equipments Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Confident Dental Equipments Pvt. Ltd.

Related jobs

  • Retail Sales Person

    Urgent Requirement for Retail Sales Person. Stock Management, Retail Store Organisation, Selling and Helping Clients with Products, Measurement and Alterations of the Products,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Store Keeper

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 1 - 2 years of experience....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Intern executives

    Counter Sales The candidate would be responsible for handling queries of customers. They would be responsible for driving front end sales. Meeting monthly targets. Handling and managing day to day activities of the Showroom/ ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now