Technical Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chakan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Customer Relationship, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. B2B, Dealer, B2C, Distributor | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike

More info about this Technical Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Durofit Technologies Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Durofit Technologies Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Durofit Technologies Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Dealer, Distributor, Promotion, Software.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Waghjai Nagar, Chakan, Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Durofit Technologies Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Durofit Technologies Pvt Ltd

Related jobs

  • Sales Executive | Product Specialist

    JD for Sales Executive / Product Specialist (Ather Electric Vehicle Showroom) Requirements Graduate in Science/Engineering would be ideal but we are happy to overlook this if you are confident in your know-how of technology. Freshers and Graduates wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager| Retail Business

    Greetings for the Day from the benchmark services..!!! As discussed, here is the JD and company profile for your reference. If you have any query, feel free to call me at +71753+272. Designation- Sales Manager Location- Mumbai, Pune, Varanasi, Surat,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Floor Manager| Pune

    Manage a team of sales officers and guide them in achieving monthly and annual sales targets. • Floor manager will be responsible for ensuring high levels of customer service by monitoring follow-up on customer orders and responses to customer enquir...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now