Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Technician Work | Male Only | No English | Freshers Can Apply | Technician Work

More info about this Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shivan enterprise will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shivan enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shivan enterprise does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3/2 ,sec G , jankipuram Lucknow pin code 226031.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shivan enterprise expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Shivan enterprise

Related jobs

  • AC technician| HA technician

    We require candidate for AC repairing and installation and HA repairings and refrigerator gas charging technician

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ro Technician

    Must Have The Experience Of Ro Technician Or Completed Iti Or Both. Aquaguard More info about this Ro Technician Job:

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Motherboard Repair Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Motherboard Repair Technician Job:

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now