Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Vadodara, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Electronics, Emplifier, Modem , Switch Etc).

More info about this Iti Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. You Broadband India ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. You Broadband India ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. You Broadband India ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: You broadbandindia Ltd, Near Gujarat Gas Circle, Adajan, surat.

8. What are the timings of this job?
Ans. You Broadband India ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: You Broadband India ltd Vadodara, Gujarat

Related jobs

  • Store Executive

    Job details No matching job preferences Salary ₹35,000 - ₹40,000 a month Job type Full-time Regular / Permanent Shift and schedule Day shift Qualifications Bachelor's (Preferred) Store Executive: 8 years (Preferred) Store Management in Real Estate In...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    ahemdabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • IT Professional

    Resolve system malfunctions, and provide technical information • Installation, configuration • Provide technical help • It is a Full Time IT / Hardware / Network Engineer job for candidates with 2 - 5 years of experience of experience. More about thi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fitter|Welder

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Welder | Fitter More info about this Fitter/Welder Job: 1. How much salary can I expect for th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now