Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works expects the candidate to have the following skills: Ac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: 4, Rashmi Tanmay, Kanakia Mira Rd, Mumbai, Maharashtra 401107.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
HIre now AC Technician S Seven Consultancy
Apply on Shine.com HIre now AC Technician S Seven Consultancy Navi Mumbai, Maharashtra Apply on Shine.com 16 hours ago Full–time SALARY : upto 3 lakhs LOCATION : Mumbai, Navi Mumbai, India VACANCIES : 20 QUALIFICATION : Any Graduate MALE/FEMALE : mal...
-
SAP FICO|PUNE|6|10 YRS
Job details No matching job preferences Job type Regular / Permanent Full Job Description Job Description Job DescriptionLocation Pune Hybrid Minimum FI CO experience range 4 to 6 years Should possess fair knowledge on S4 and various processes like R...
-
Service Engineer
Job highlights • Candidates must be Diploma holder or B. Tech in electrical engineering with a minimum 1 year of experience. • Should be well versed with MS-office. • Attractive communication skills. • Maintain industrial peace. • Personal vehicle is...