Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: hoshiyarpur, Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 23K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install Or Repair Company Products (E.G. Geysers, Mg,Jmg, Fans, Microwaves, Otg, Cooktops Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bajaj Electricals Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bajaj Electricals Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bajaj Electricals Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bajaj Electricals Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandigarh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bajaj Electricals Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Car mechanic and technician
We want a technician having knowledge about I.C engines and their parts with working principles. Also having driving licence Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher, Internship Contract length: 12 months Salary: From ₹8,000.00 per month Sc...
-
fiber technician
check fault customer service and maintenance all base
-
Cardiac Catheterization Technician
have skills to manage the quality work